Waarom kiest u voor een Betonlook?

Met Basebeton geef je jouw wanden, vloeren en meubels een stoere uitstraling.
Basebeton is kant en klaar, dus je verwerkt het snel en gemakkelijk. Het is in elke ruimte toepasbaar én leverbaar in een groot aantal kleuren. Basebeton is naadloos en waterdicht, dus ideaal voor badkamer, keuken en toilet. Heb je al een tegelwand of -vloer? Geen probleem. Je brengt de Basebeton er gewoon overheen aan. Check wel eerst of de tegels goed vast zitten. Zo heb je dan zonder sloop- en breekwerk een strakke en hygiënische vloer of wand. Schoonmaken is nu een fluitje van een cent.

Basebeton

Basebeton is een unieke wandafwerking welke vaak in de badkamer, toilet en keuken wordt toegepast. Doordat Basebeton een materiaal op cementbasis is en wordt afgewerkt met een waterafstotende coating is deze afwerking uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.
De voordelen van Basebeton:

• Vuilafstotend en waterafstotend
• Naadloos, hygiënisch, makkelijk schoon te houden
• Geschikt voor wanden, werkbladen etc.
• Base beton is in elke kleur verkrijgbaar ook diversen RAL kleuren

Basebeton vloeren

Past uw oude vloer niet meer bij het nieuwe interieur en wilt u graag een industrieel, stoer, sterk en moderne vloer met een bijzondere uitstraling? Dan is een base beton vloer de ideale vloer! Vloeren zijn tegenwoordig trendy en stijlvol, en terecht. Het word normaal gesproken heel vaak toegepast in een badkamer, maar in de woonkamer is die ook zeer geschikt.

Deze basebeton vloeren zijn in nagenoeg elke kleur leverbaar en toepasbaar op vrijwel elk type ondergrond (ook bestaande tegels).

Beton ciré wanden schoonmaken

Beton ciré wanden zijn makkelijk schoon te maken. Uw wanden in de keuken kunt u dagelijks gewoon afnemen met een vochtige doek. De wanden in uw badkamer kunt u dagelijks droogtrekken met een trekker of afnemen met een vochtige doek. Let wel op dat u hierbij geen schuurspons of agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt.

Wilt u ook prachtige wanden in uw woning?

Bent u na het lezen van deze tekst, net als wij, ook weg van deze wanden? En kunt u wel aan het idee wennen van een naadloze wandafwerking zónder voegen? Dan kunt u vast niet wachten om deze mooie wandafwerking in het echt te bewonderen. In onze showroom kunt u de beton ciré zelf zien en voelen. Zien we u snel in onze showroom ?
© 2023 Betonlook Meesters - Website door Oventa Webdesign